Hoofd Verkoop Binnendienst

Bedrijf
Opdrachtgever is al 25 jaar werkzaam op het gebied van farmaceutische zorg in Nederland en is werkzaam binnen parallel import, distributie en in-licensing van producten.  Men combineert een professionele aanpak met een persoonlijke touch en verbindt zich op deze manier aan de diverse accounts binnen het ziekenhuis.

Functie
In deze positie ben je de verbindende schakel tussen de afdelingen binnen- en buitendienst, inkoop, trade en de productieplanner. Als een spin in het web houdt je je bezig met procesverbeteringen, het ondersteunen en door-ontwikkelen van de medewerkers en denk je mee over efficiency en professionalisering van zowel de mensen als de processen. Je begrijpt de commerciƫle belangen, kunt goed omgaan met eventuele klachten en hebt goede ideeƫn over het laten groeien van de klanttevredenheid.

Profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt circa 3 jaar leidinggevende ervaring opgedaan in een van je vorige posities. Je hebt ervaring met CRM- en ERP -systemen en goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent oplossings- en klantgericht en in staat om coachend aan te sturen. Je neemt initiatief en wilt resultaat zien van je inspanningen. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat om processen te verbeteren. 80-100%. Standplaats: regio Rotterdam.

Klik hier om te solliciteren