Profiel

Leuk dat je mijn site bezoekt. Ik vertel je graag even wie ik ben en wat ik doe!

Expertise in de medisch/farmaceutische wereld

Ik ben Hanneke Ouwerkerk. Mijn professionele carrière in de medisch/farmaceutische wereld begon meer dan 30 jaar geleden. Na een start als hartfunctielaborant/echocardiografiste in een ziekenhuis heb ik de overstap gemaakt naar de farmaceutische industrie. Ik werkte 3 jaar bij Glaxo (ondersteuning bij de organisatie van nascholingen). In 1991 ben ik overgestapt naar SB Recruitment BV, een startende onderneming op het gebied van Werving en Selectie en Detachering binnen de farmaceutische en medische industrie. Ik heb bijgedragen aan de opbouw van het bedrijf en de portfolio en werkte al snel als adviseur voor diverse opdrachtgevers. Later werd ik ook lid van het MT en kreeg ik een leidinggevende rol.

Farma Health Recruitment

In 2013 ben ik zelfstandig verder gegaan als Farma Health Recruitment. Veel van mijn opdrachtgevers weten mij opnieuw te vinden en zetten mij in bij hun wervings- en detacheringsvraag. Ondersteuning krijg ik waar nodig van mijn collega Ans Stoub, met wie ik binnen SB al vele jaren heb samengewerkt. Ook werk ik nog altijd samen met SB Recruitment/Detachering.

Expertise in werving en detachering binnen Sales, Marketing en Medical/Clinical

Mijn expertise ligt op Sales en Marketing functies op diverse niveaus. Sinds een aantal jaren zoek ik ook voor Medical/Clinical functies. Overige functies betreffen bijvoorbeeld posities binnen administratieve ondersteuning, project management en market access. Het betreft werving- en selectie opdrachten en vragen op het gebied van detachering (individuele of team-inzet).

Mijn rol in jouw carrière

Ben je werkzaam in de branche en wil je overleg over je toekomst of gewoon wat sparren? Of zie je een functie op mijn site die je interesse heeft? Bel me dan even voor een afspraak of vul het contactformulier in.

Mijn rol in jouw organisatie

Overweeg je mij in te zetten voor opdrachten, bel me dan voor overleg of vul het contactformulier in. Ik neem dan zo snel mogelijk contact op.