Profiel

Leuk dat je mijn site bezoekt. Ik vertel je graag wie ik ben en wat ik doe!

Mijn ervaring
Mijn naam is Hanneke Ouwerkerk. Mijn professionele carrière startte in het ziekenhuis. Ik was hier werkzaam als hartfunctielaborant en later als echocardiografist. Vanuit het ziekenhuis maakte ik de overstap naar de farmaceutische industrie. Ik werkte 3 jaar bij Glaxo (ondersteuning bij de organisatie van nascholingen). In 1991 koos ik voor SB Recruitment BV, een startende onderneming op het gebied van Werving en Selectie en Detachering binnen de farmaceutische en medische industrie. Ik begon hier in een ondersteunende rol en kon van daar uit bijdragen aan de opbouw van het bedrijf en het portfolio. Al snel werkte ik hier als consultant voor diverse opdrachtgevers. Later werd ik als adjunct-directeur lid van het MT en kreeg ik naast mijn rol als consultant ook een interne leidinggevende rol. Daarnaast werd ik verantwoordelijk voor de dagelijkse bedrijfsvoering.

Farma Health Recruitment B.V.
In 2013, na een reorganisatie en hierdoor mijn ontslag bij SB Recruitment, ben ik als zelfstandige verder gegaan, onder de naam Farma Health Recruitment B.V.. Veel van mijn opdrachtgevers wisten mij opnieuw te vinden en zetten mij weer in voor hun wervings- en detacheringsvraag. Ondersteuning krijg ik waar nodig van mijn collega Ans Stoub, met wie ik binnen SB al vele jaren heb samengewerkt. Daarnaast kan ik een beroep doen op mensen uit mijn netwerk met een specifieke kennis.

Expertise in werving en detachering binnen Sales, Marketing, Medical, Market Access, Regulatory Affairs etc.
Ik heb inmiddels ervaring opgebouwd met veel verschillende procedures binnen Sales-, Marketing-en Medisch. Functies op diverse niveaus, zowel voor senior posities waar gezocht wordt naar mensen met veel gespecialiseerde werkervaring, als ook voor posities voor young professionals. Ook is er expertise met posities binnen (field) Market Access, Regulatory Affairs, Drug Safety en Pharmacovigilance. Daarnaast is er soms vraag naar kandidaten voor een functie binnen bijvoorbeeld administratieve ondersteuning of project management. Het betreft zowel werving- en selectie opdrachten als vragen op het gebied van detachering (individuele of team-inzet).

Mijn rol in jouw carrière
Ben jij werkzaam in de branche en wil je overleg over je toekomst of gewoon wat sparren? Of zie je een functie op mijn site die je interesse heeft? Bel me dan even voor overleg of een afspraak.

Mijn rol in jouw organisatie
Overweeg je mij in te zetten voor opdrachten dan geef ik je graag wat meer informatie over werkwijze en tarieven. Je kunt me bereiken op 06 5397 3337.