Pricing & Tender Manager a.i.

Bedrijf
Opdrachtgever is een farmaceutisch bedrijf met diverse gespecialiseerde geneesmiddelen.

Functie
Voor een tijdelijke invulling wordt gezocht naar een Pricing & Tender Manager. Iemand die in staat is de tenderprocessen op zich te nemen en de onderhandelingen te voeren met inkopers (inkoopgroepen en ziekenhuizen) en ziekenhuisapothekers door heel Nederland. De functie is bedoeld voor 3 dagen per week. Het project zal naar verwachting tot eind 2024 duren.

Profiel
Je hebt werkervaring opgedaan in de farmaceutische of medical devices industrie en hebt ervaring met tenders/onderhandelingen voeren/contracten afsluiten met genoemde doelgroepen. Je bent een goede communicator, staat sterk in je schoenen en kunt goed signaleren waar wat nodig is. Je bent vlot beschikbaar en bereid als gedetacheerde ZZP-er of projectmedewerker deze rol in te vullen.

Klik hier om te solliciteren

Hoofd Verkoop Binnendienst

Bedrijf
Opdrachtgever is al 25 jaar werkzaam op het gebied van farmaceutische zorg in Nederland en is werkzaam binnen parallel import, distributie en in-licensing van producten.  Men combineert een professionele aanpak met een persoonlijke touch en verbindt zich op deze manier aan de diverse accounts binnen het ziekenhuis.

Functie
In deze positie ben je de verbindende schakel tussen de afdelingen binnen- en buitendienst, inkoop, trade en de productieplanner. Als een spin in het web houdt je je bezig met procesverbeteringen, het ondersteunen en door-ontwikkelen van de medewerkers en denk je mee over efficiency en professionalisering van zowel de mensen als de processen. Je begrijpt de commerciële belangen, kunt goed omgaan met eventuele klachten en hebt goede ideeën over het laten groeien van de klanttevredenheid.

Profiel
Je hebt een HBO werk- en denkniveau en hebt circa 3 jaar leidinggevende ervaring opgedaan in een van je vorige posities. Je hebt ervaring met CRM- en ERP -systemen en goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal. Je bent oplossings- en klantgericht en in staat om coachend aan te sturen. Je neemt initiatief en wilt resultaat zien van je inspanningen. Je hebt een goed analytisch vermogen en bent in staat om processen te verbeteren. 80-100%. Standplaats: regio Rotterdam.

Klik hier om te solliciteren

Sr. Accountmanager Nutrition Medication Delivery NW-Ned/Utrecht

Bedrijf
Opdrachtgever is een bekende speler binnen Healthcare, met diverse medische producten die allemaal worden toegepast in het ziekenhuis. Voor de divisie Nutrition Medication Delivery wordt gezocht naar een Sr. Account Manager voor de regio Noord-West Nederland/Utrecht.

Functie
De Sr. Account Manager is verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen binnen de aangewezen regio. Hiervoor stelt hij/zij een gedegen account plan op voor het benaderen van stakeholders. De focus hierbij ligt op inkopers en ziekenhuisapothekers, voor het onderhandelen over en afsluiten van contracten. Er wordt in de regio intensief samengewerkt met een Clinical Sales Representative, die goed thuis is in de medisch inhoudelijke materie van het productenportfolio. Zo kunnen er ook samen doelgroepen bezocht worden, denk aan diverse specialisten (bijv. IC-arts, MDL-arts, intensivist, oncoloog) maar ook aan diëtisten en gespecialiseerde verpleegkundigen. In Nederland werken 4 Accountmanagers en 4 Clinical Sales Representatives.

Profiel
Je bent gedreven en resultaatgericht en als echte salespersoon haal je je plezier uit het behalen van je doelen. Je hebt meerdere jaren saleservaring in de ziekenhuisomgeving en bent bekend met het afsluiten van contracten. Je bent betrokken en voelt je verantwoordelijk en stelt je bovendien flexibel op. Goede teamspeler. Je neemt initiatief en bent gewend aan het dragen van eigen verantwoordelijkheid. Op digitaal vlak heb je interesse en neem je ervaring mee. Je bent onafhankelijk ingesteld en goed gemotiveerd om je doelen te halen.

Klik hier om te solliciteren