Product & Omnichannel Manager

Bedrijf
Opdrachtgever is een klein farmaceutisch bedrijf met de missie om de levenskwaliteit van patiƫnten te verbeteren. De expertise ligt op het vlak van pijn en pijnbestrijding. De Nederlandse organisatie valt binnen het cluster Frankrijk/Benelux.

Functie
De functie is een hands-on operationele marketing positie, waarbij de focus ligt op Nederland. Binnen een klein team wordt intensief samengewerkt en neem je als marketeer het voortouw voor de diverse projecten en omnichannel campagnes binnen marketing. Daarnaast heb je contacten met je internationale collega’s en werk je ook met hen intensief samen.   

Profiel
Je bent een ervaren farma marketeer (3-5 jaar) en je haalt je plezier uit het aanpakken van projecten, om die goed en op tijd aan te leveren. Je bent in staat mensen te verbinden, neemt mensen mee, je bent enthousiast en communicatief sterk. Je hebt ervaring met digitale promotionele tools. Bij voorkeur wordt deze positie op fulltime basis ingevuld.

Klik hier om te solliciteren

Sr. Accountmanager Nutrition Medication Delivery NW-Ned/Utrecht

Bedrijf
Opdrachtgever is een bekende speler binnen Healthcare, met diverse medische producten die allemaal worden toegepast in het ziekenhuis. Voor de divisie Nutrition Medication Delivery wordt gezocht naar een Sr. Account Manager voor de regio Noord-West Nederland/Utrecht.

Functie
De Sr. Account Manager is verantwoordelijk voor het behalen van de omzetdoelstellingen binnen de aangewezen regio. Hiervoor stelt hij/zij een gedegen account plan op voor het benaderen van stakeholders. De focus hierbij ligt op inkopers en ziekenhuisapothekers, voor het onderhandelen over en afsluiten van contracten. Er wordt in de regio intensief samengewerkt met een Clinical Sales Representative, die goed thuis is in de medisch inhoudelijke materie van het productenportfolio. Zo kunnen er ook samen doelgroepen bezocht worden, denk aan diverse specialisten (bijv. IC-arts, MDL-arts, intensivist, oncoloog) maar ook aan diƫtisten en gespecialiseerde verpleegkundigen. In Nederland werken 4 Accountmanagers en 4 Clinical Sales Representatives.

Profiel
Je bent gedreven en resultaatgericht en als echte salespersoon haal je je plezier uit het behalen van je doelen. Je hebt meerdere jaren saleservaring in de ziekenhuisomgeving en bent bekend met het afsluiten van contracten. Je bent betrokken en voelt je verantwoordelijk en stelt je bovendien flexibel op. Goede teamspeler. Je neemt initiatief en bent gewend aan het dragen van eigen verantwoordelijkheid. Op digitaal vlak heb je interesse en neem je ervaring mee. Je bent onafhankelijk ingesteld en goed gemotiveerd om je doelen te halen.

Klik hier om te solliciteren